Urfa Türküsü Ela Gözlüm Bedir Mican Mühür Gözlüm Bir Çift Turna Çarşambayı Sel Aldı Turnalar Yar Demedin Kar mı Yağmış O Yar Gelir Dam Üstüne Çul Serer Yarim Istanbul'u Mesken mi Tuttun
Eğin Türküsü Ağlama Yar Değmen Benim Suzan Suzi Gel Hele Kızılırmak Ağıdı Oy Dağlar Vay Le Le Neredesin Sen Baharım Sensin Kırmızı Gül Dağlar Yarim Söz(Enstrumantal) Yarim Söz
Ben Bir Küçük Cezveyim Bitlis'te Beş Minare Gitme Yeşil Başlı Telli Nurettin'e Ağıt Ham Meyvayı Kopardılar Dalından Eminem Eminem Kacakçı Kurban Yureğim Yangınlarda Çanakkale İçinde Ey Sevdiğim Tutam Yar Elinden Allı Gelin
Sele Verseydim Harman Yeri Ölüm Var mı Bekle Buğday Tanesi Bir Zamanlar Tanrı'dan Diledim Yürekte Yareler Yalnız Şarkı Zamansız Şehire Bülbülün Kanadı Sarı Üşüdüm Biraz Leyli Leyli Aşar Gidersin A İstanbul
Mihriban Yozgat Sürmelisi Arpacay Pencereden Kar Geliyor Gün Isımış Ağam Tez Gele Ateşte Kül Olaydım Kaleden İniş mi Olur Cam Işığı Dünyanın Üzerinde Yemen Yemen Türküsü
Nisan Yağmuru Urfa'ya Pasa Geldi Gözlerin Ne Gelirse Sevdadan Gelir El Gibi Annem Ay Dost Yaralandim(Yine Yandım) Gonul Calamazsan Yuregim Kaniyor Yalgizam Hos Mudur Kirvem
Ah Be İstanbul Bir İncecik Duman Dağlar Divit(Uh) Fidanım Fırın Üstünde Fırın Güle Yazdım Hadi Gel Hicran Orada Kimse Var mı Unutulur Her Şey Yanarım Yüce Dağ Başında İki Dağın Arası
Dağlar Dağlar İstanbul'u Dinliyorum Fincanın Etrafı Kaldım Bekar Yanık Koza Allı Turnam Evlerinin Önü Mersin Ay Balam Üç Kız Bir Ana Turnalara Tutun Da Gel Huseynik Çift Jandarma Gitti Canımın Cananı
Yeşil Başlı Govel Ördek Keklik Böyle Geçer Ömür Türlü Türlü Yıllar Sonra Esti Seher Yeli Sensiz Yapamam Yemin Şemsiye Geri Dön Keşkem Sarı Gelin Sercesme